Esküvői fotók

Viki és Andris a felhők felett


Vártam, hogy találkozzam velük. Nagyon hirtelen, viszonylag dátumukhoz közel találtak meg, mint esküvői fotóst. Viki és Andris nem “a hosszan, évekig elnyújtva szervezzük az esküvőnket” típusú pár.
Ők pontosan tudták, hogy mit és hogyan akarnak A Napon. S ebből nem engedtek. Köszönöm!

Mikor találkoztunk egy kávéra, azzal kezdték, hogy ők pontosan látták, hogyan dolgozom, hiszen mi már találkoztunk egy esküvőn. Bevallom, akkor csak kicsit meglepődve hallgattam, aztán mikor elmondták, hogy pontosan melyik esküvőn, akkor már tudtam. Ott is egy jó fotósorozat született annak idején – van már vagy 5 éve…Akkor és azóta is tudom, fontos, hogy mindig jó és a lehető legjobb legyél, mert tényleg nem lehet tudni, mikor, hol, melyik párosnak tetszik meg a munkád és szeretnének felkérni az ő sorozatuk elkészítésére.

Így kezdődött a közös kapcsolódásunk Vikivel és Andrissal. Aztán folytatták az esküvői nap menetét és kiderült: pontos, határozott elképzelésük van arról, hogy milyennek is kell lennie egy szűkkörű esküvőnek.
A végén pedig tényleg minden úgy történt, ahogy ők akarták.
Az étterem személyzete összekapta magát (az esküvő előtti napon ugyanis nem voltak toppon) és tényleg minden fronton készen álltak arra, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák.
Az időjárás nagyon kegyes volt hozzánk. Pont megfelelő hőmérsékletű nyári nap volt, így még a hőség sem gátolt meg minket abban, hogy jól érezzük magunkat.

S hogy milyen volt a fotósorozatot elkészíteni velük? Nagyon izgalmas.Újabb helyszínre jutottam el. Modern, de mégis kicsit hagyományos, hiszen zöld kertje van. Andris kapcsolatai révén eljutottam a Capital Square Irodaházba, s annak is izgalmasan nem csak a kertjében tudtunk fotózni, de a tetőteraszra is felkísértek minket. Így Viki és Andris valóban a felhők között érezhette magát.
Nagyon jó volt látni azt a meghittséget, nyugalmat, ami például Viki készülődését jellemezte. Férfiak kérem! Lehet példát venni Andrisról. Most már nem csak az anyukák, asszonyok, unokahugok és nővérek lehetnek öltöztetők: igenis a vőlegény is segíthet párjának még szebbé válni ezekben a fontos pillanatokban. Andris ugyanis nagyon odaadóan öltöztette Vikit.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy mikor már majdnem befejeztük a sorozatot, akkor jutott Vikinek az a zseniális ötlet az eszébe, hogy menjünk ki a Váci – Dózsa Gy. út sarkára, ott is biztos látok valamit. Láttam. Egy szökökútbeli gyönyörű visszatükröződést! Most ez a kedvencem.

Sok sok boldogságot Nektek!

Vélemény, hozzászólás?