Babafotózás


A gyermek újszülött korában szinte egész nap képes szundítani.
Remek alkalom, hogy megörökítsük a család legújabb tagját, hiszen az a légkör, hangulat, amikor egy gyermek érkezik a családba megismételhetetlen, tele gyorsan múló egyszeri, őszinte pillanatokkal.A fotók megőrzik ezt a gyorsan elillanó időszakot egy életen át, amit csak egy kisbaba hozhat el nekünk.
Akár otthon természetes fényekkel, akár műteremben – stúdiólámpákkal – készüljenek a képek, fontos, hogy a Pici jól érezze magát, igazi baba barát környezetben készüljenek az első képei. Kellékekkel kiegészítve, hősugárzóval felszerelkezve lazítom el a babákat, s ha mindenki biztonságban érzi magát, jöhetnek az érintések, ölelések – teret engedve a fantáziának.
Újszülött fotózásokat – a klasszikus “bepózoltatott” képeket a babák első 10 max 14 napjáig tudunk biztosan készíteni, hiszen ekkor még olyan mélyen alszanak, hogy gyakorlatilag lehet őket formázni, “gyurmázni”. Ezentúl inkább életképeket fotózunk, hiszen nem biztos, hogy a baba már mélyen és hosszan alszik. 
Minden esetben viszek magammal sok sok kiegészítőt, de szeretem, ha Ti is hoztok személyes játékokat, kis ruhákat, (fiúknak ingeket, lányoknak pántokat, rucikat) hiszen az 1 – 1,5 órás fotózás alatt kettő de akár 3 ruhaszettet is rá lehet adni a picire.

ÍRJ NEKEM